Future Food Innovation | 2014 Aktiviteter

SERVICE fra JORD til BORD

Afholdes den 31-01-2014

Service Platform inviterer små fødevareproducenter med på innovationsforløbet SERVICE fra JORD til BORD, som fokuserer på, hvordan den enkelte virksomhed kan udvikle nye services og tjene penge på dem. Forløbet består af to workshops, serviceværksteder samt en studietur til Sverige.

De danske forbrugere har fået smag for lokale fødevarer af høj kvalitet, men de stiller også krav om både service og leveringsdygtighed. Hvilke services skal gårdbutikkerne og de små producenter tilbyde, og hvordan kan deres indtjening øges gennem nye kunderettede services?

 

Viden, facts og inspiration til nye services

15 små fødevareproducenter inden for værdikæden ”fra jord til bord” får mulighed for at være med. Det kan være gårdbutikker, mikroproducenter, distributører og cateringvirksomheder, der har det til fælles, at de ønsker inspiration og værktøjer til at nytænke deres service og forretning.

De deltagende virksomheder får:

•Facts, inspiration og erfaringer fra fødevareproducenter og eksperter

•Effektive udviklingsværktøjer, som virksomhederne kan anvende i praksis

•Et større netværk i Danmark og Sverige

•Indsigt i nye markeder og samarbejdspartnere

 

Program

Programmet for forløbet SERVICE fra JORD til BORD ser således ud:

Serviceværksted nr. 1: 5. februar 2014

Studietur til Skåne: 5. – 6. marts 2014

Serviceværksted nr. 2: 9. april 2014

 

Download programmet

Tilmelding

2014 Aktiviteter

31-01-2014: SERVICE fra JORD til BORD

Service Platform inviterer små fødevareproducenter med på innovationsforlø…

18-03-2014: Samarbejde mellem virksomheder

De tre erhvervsakademier i Region Midtjylland afholder i samarbejder med Future …

19-03-2014: NYE MÆRKNINGSREGLER

Kursus af VIFU og Future Food Innovation – Primært for virksomheder …

21-03-2014: Eksportmuligheder til de baltiske lande

Workshop om eksportmuligheder til de baltiske lande for producenter af fødevarer …

27-03-2014: MØD EN FORSKER

Kom og få ny viden til at udvikle din virksomhedFuture Food Innovation og …

28-03-2014: Forbrugertrends og Målgrupper

Masterclass 26. marts om forbrugertrends- og målgrupper - målrettet …

03-04-2014: Speednetworking

For 5. år i træk inviterer Kromann Reumert og Agro Food Park til vores …

30-04-2014: Global Gateway to Export

Global Gateway to Export April 30 at Koldkærgård Konferencecenter
Access …

08-05-2014: Temadag: Fødevaresikkerhedsgrupperne

Program for Temadag - FødevaresikkerhedsgrupperneTema: Innovation – …

22-05-2014: Workshop: Eksporteventyr til USA

Invitation til workshop: Eksporteventyr til mulighedernes land USA indenfor New …

17-06-2014: Food Boost Tour

Food Boost Tour – faglig studietur rundt i MadDanmark
Styrk din fødevarevirksomhed …

03-08-2014: Dansk Food Tech i Brasilien - Business Mission

Business Mission for potentielle leverandører til den brasilianske fødevareindustri

21-08-2014: Invitation til eksportworkshop om USA

Invitation til workshop: Eksporteventyr til mulighedernes land USA indenfor New …

27-08-2014: Workshop: Mulighederne i Indien- fødevarer og IT

Indien tegner til at blive et større vækstmarked end både USA …

03-09-2014: European Food Venture Forum

Vidensiværksætteri inden for fødevareområdet har kun i …

05-09-2014: Fødevaretopmøde på Food Festival

Invitation til fødevaretopmøde: Global Challenges - Local Solutions: …

05-09-2014: Food Festival 2014

Gourmeter i alle afskygninger mødes igen på Tangkrogen 5.-7. september, …

25-09-2014: Den gode ansøgning i EU

Den gode ansøgning i EU: Lær at skrive en god, korrekt ansøgning …

20-10-2014: SIAL 2014

Tag med på netværks– og inspirationstur til SIAL fødevaremessen …

23-10-2014: Fødevareprisen 2014

Invitation til prisoverrækkelsen af Fødevareprisen 2014
Du er hermed …