Future Food Innovation | Seneste nyheder

DinnerdeLuxe har vækstet med gazelle-fart

Oprettet den 04-04-2017 06:00:00

Cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, en af Future Food Innovations Differentieringspuljeprojekter, er på få år vokset sig til en stor spiller. Skalerbarhed er en del af deres store succes.

Dinnerdeluxe har allerede flere succesfulde koncepter i bagagen. Med 14 storkøkkener rundt omkring i landet leverer de kantinedrift og frokost til store virksomheder som Arla og Stark samt et hav af andre virksomheder. Derudover har de udviklet koncepterne Nemaftensmad og Grab and Go, og sidstnævnte står i dag for 32% af omsætningen. De har tidoblet deres forretning på fem år. Resultaterne taler for sig selv, men hvad skyldes deres succes?


- I alle led af alle vores koncepter har vi tænkt skalering. Alle systemerne bag vores forretning er automatiseret - lige fra vi først modtager ordren, til vi får en faktura. Dermed kan vi håndtere en større mængde data, uden at vi laver fejl – modsat andre, som laver det hele manuelt, fortæller René Laursen, direktør i DinnerdeLuxe, og fortsætter:

- Derudover er vi er skarpe til at tænke koncepter. Vi er gode til at tilpasse os kunderne behov; vi bygger vores forretning op omkring koncepter, som folk forstår, og det er her, vi skiller os mest ud.

Ifølge Gyda Bay, innovationschef for Future Food Innovation, er DinnerdeLuxes evne til at teste ny viden inden implementering også en del af deres succes:

- René Laursen og teamet i DinnerdeLuxe har virkelig forstået at digitalisere og automatisere deres arbejdsgange for at kunne skabe vækst. De har været gode til at implementere ny viden og teste den, før de skalerer på baggrund af den.

Stor støtte og læring fra Future Food Innovation

DinnerdeLuxes samarbejdede med Future Food Innovation om Nemaftensmad-projektet. Her kan ansatte via en hjemmeside bestille aftensmad, som så leveres i køleskabet hos den virksomhed, hvor de arbejder. Ifølge Rene har samarbejdet været en stor støtte og utrolig lærerigt for virksomheden:

- Future Food Innovation hjalp os med Nemaftensmad-projektet – et projekt, som vi ellers ikke havde turde at kaste os ud i. Her lærte vi ikke kun at udvikle et koncept, men vi lærte en masse omkring forbrugeradfærd, som vi har kunne bruge i den videre udvikling af vores forretning i forhold til planlægningen af nye tiltag.

Nyheder

04-04-2017: DinnerdeLuxe har vækstet med gazelle-fart

Cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, en af Future Food Innovations Differentieringspuljeprojekter, …

03-04-2017: CPH-FOOD - udvikling af din fødevarevirksomhed

Beskæftiger din virksomhed sig med fødevarer?
Greater Copenhagen …

30-03-2017: Stærke kommercielle kræfter til FFI


PRESSEMEDDELELSE30. marts 2017
Niels Hasselholm er efterhånden en garvet …