Future Food Innovation | Nyheder 2017

Det rene vand

Oprettet den 07-06-2017 07:00:00

Det burde ikke kunne lade sig gøre - at lave en global forretning baseret på noget så enkelt som det rene vand, der kommer ud af vandhanen. Men takket være en veldesignet glasflaske, et globalt netværk og en historie baseret på bæredygtighed er Retab lykkedes mod alle odds.

Retab sælger i dag sine vandflasker på 55 markeder og råder over eget salgskontor i USA. Det er en historie, der aftvinger respekt, og derfor var det en sag for Growth-puljen, da Retap henvendte sig om et nyt projekt, der øger værdien af kerneproduktet, glasflasken.

Idéen er at tilsætte smag til vandet og dermed øge årsomsætningen betragtelig samt skabe nye markeder og nye typer kunder til et bæredygtigt koncept.

- Pointen i Retap er grundlæggende at få folk til at drikke mere postevand fremfor sodavand eller vand på flaske, der er dyrt og har en høj co2-belastning. Men når man skal drikke to liter vand om dagen, kan man godt have brug for variation, og der kommer Retap Infuse ind i billedet, siger Lars Brøndum Petersen, Co-founder i Retap.

Retab infuse består pt. af fire smagsvarianter, og Growth-midlerne skal bruges til at afsøge forskellige markeder og lave vækstplaner.

Læs mere om Retab her

 

     

Nyhedsarkiv

07-06-2017: Det rene vand


Det burde ikke kunne lade sig gøre - at lave en global forretning baseret …

06-06-2017: innovation betaler sig

Klumme af Bent Hansen, regionsrådsformand, Region Midtjylland

Der …

11-05-2017: Er du på udkig efter kapital?

Så er European Food Venture Forum måske noget for dig! Se her:
Europe …

04-04-2017: DinnerdeLuxe har vækstet med gazelle-fart

Cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, en af Future Food Innovations Differentieringspuljeprojekter, …

03-04-2017: CPH-FOOD - udvikling af din fødevarevirksomhed

Beskæftiger din virksomhed sig med fødevarer?
Greater Copenhagen …

30-03-2017: Stærke kommercielle kræfter til FFI


PRESSEMEDDELELSE30. marts 2017
Niels Hasselholm er efterhånden en garvet …

20-03-2017: Join the ScaleUp Food accelerator programme


Are you a food startup looking to develop and scale your business? And would …

25-01-2017: International start-up flytter til Aarhus

PRESSEMEDDELELSEFoulum den 25. januar 2017

Den canadiske fødevarevirksomhed …

05-01-2017: Mange flere munde skal mættes: Robotter kan hjælpe

Af Leif Nielsen, Branchedirektør, DI Fødevarer, og Per Kloster Poulsen, …

04-01-2017: Future Food Innovation-projekt solgt

PRESSEMEDDELELSEFoulum den 4. januar 2017
Serieiværksætteren Poul …