Future Food Innovation | Nyheder 2017

Kendt fødevareprofil til Future Food Innovation

Oprettet den 03-11-2017 08:00:00

PRESSEMEDDELELSE
3. november 2017 

Agro Business Park A/S har pr. 1. november 2017 ansat Bjarne Langdahl Riis som ny projektleder i Future Food Innovation.

CVet for Bjarne Langdahl Riis taler sit eget sprog. Bjarne har gennem sin karriere opbygget et stort netværk til innovative og vækstfokuserede virksomheder, men også til vidensmiljøer, brancheorganisationer og andre erhvervsfremmeaktører. Og det er netop nogle af de ting, som Lars Visbech Sørensen, administrerende direktør i Agro Business Park A/S, har lagt vægt på i udvælgelsesfasen:

- I Bjarne har vi fået en fagligt stærk profil, som bl.a. har stor indsigt i, hvordan fødevarebranchen ser ud i dag, og samtidig har forståelse for, hvordan en organisation som Agro Business Park arbejder med iværksætteri og innovation inden for branchen. Det er helt essentielt, at vi som organisation forstår, hvad virksomhederne har brug for for at kunne udvikle sig og skabe vækst.

Bjarne Langdahl Riis kommer senest fra en stilling som direktør i Agro Food Park i Skejby, hvor han bl.a. har haft ansvar for at udvikle og opbygge den ramme, som Agro Food Park er i dag.

Han har qua en tidligere stilling i AgroTech også været med til at opbygge Region Midtjyllands fødevareinitiativ - Future Food Innovation - da Region Midtjylland i 2010 nedsatte et fagligt stærkt konsortium af regionale partnere til at søsætte deres planer om at gøre regionen til Danmarks førende fødevarehub. Det sætter ham i en helt speciel position til de nye udfordringer, han får som projektleder for Future Food Innovation:

- Jeg glæder mig til at skabe innovation hos vækstlaget af danske fødevarevirksomheder i samarbejde med Future Food Innovation-konsortiet. Fødevarebranchen i Danmark er kæmpestor, men der er stadig et stort uforløst potentiale som jeg med Future Food Innovation glæder mig til at aktivere gennem både nye og kendte samarbejder, siger Bjarne Langdahl Riis.

Future Food Innovation tilbyder hele tre udviklingspuljer, der kan søges af danske virksomheder, som ønsker at skabe radikal innovation og dermed skabe vækst og arbejdspladser i Danmark.

---

Fakta Agro Business Park A/S

Agro Business Park A/S er en klynge- og managementorganisation med innovations-, inkubations- og investeringsaktiviteter på både nationalt og internationalt plan. Vi har fokus på at understøtte innovationsprocesser, iværksætteri, netværk, kommercialisering og forretningsudvikling i den biobaserede økonomi. Agro Business Park er sekretariat for Future Food Innovation og Innovationsnetværket for Biomasse og er derudover også dansk partner i Enterprise Europe Network.

www.agropark.dk

Fakta Future Food Innovation

Future Food Innovation har siden 2010 været hovedoperatør i den midtjyske fødevaresatsning og arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser i den danske fødevarebranche. Dette opnås bl.a. med midler fra tre vækstpuljer samt ved at bringe virksomheder, kompetencer og vidensparter sammen i nye innovative projekter.

Bag Future Food Innovation står et konsortium bestående af seks parter, som er førende inden for fødevareinnovation i Danmark: Agro Business Park, Institut for Fødevarer og MAPP Centret ved Aarhus Universitet, VIFU, Teknologisk Institut, Danish Food Cluster og Væksthus Midtjylland.

www.futurefoodinnovation.dk

Yderligere information

Lars Visbech Sørensen, administrerende direktør, Agro Business Park, 4056 7128, lvs@agropark.dk
Bjarne Langdahl Riis, projektleder, Agro Business Park/Future Food Innovation, 3092 1717, bla@agropark.dk

 

     

Nyhedsarkiv

03-11-2017: Kendt fødevareprofil til Future Food Innovation

PRESSEMEDDELELSE3. november 2017
Agro Business Park A/S har pr. 1. november …

03-11-2017: Ny projektkoordinator til Future Food Innovation


Kathrine Lykke Kirk, som er 31 år og har en professionsbachelor i Ernæring …

04-10-2017: Are you ready to scale up your food startup?

Join Europe's no. 1 accelerator - the most tailored program

Are you …

18-09-2017: Vi søger to nye medarbejdere

Agro Business Park søger to nye medarbejdere til Future Food Innovation: …

12-09-2017: AFLYST! Sådan sælger du i Kina!

ARRANGEMENTET ER FORELØBIGT AFLYST! VI VIL FORSØGE AT AFHOLDE ARRANGEMENTET …

29-08-2017: Information vedr. future food innovation

Pr. 28/8-2017 er samarbejdet med Gyda Bay, Niels Hasselholm og Thomas H. Jensen …

07-06-2017: Det rene vand


Det burde ikke kunne lade sig gøre - at lave en global forretning baseret …

06-06-2017: innovation betaler sig

Klumme af Bent Hansen, regionsrådsformand, Region Midtjylland

Der …

11-05-2017: Er du på udkig efter kapital?

Så er European Food Venture Forum måske noget for dig! Se her:
Europe …

04-04-2017: DinnerdeLuxe har vækstet med gazelle-fart

Cateringvirksomheden DinnerdeLuxe, en af Future Food Innovations Differentieringspuljeprojekter, …

03-04-2017: CPH-FOOD - udvikling af din fødevarevirksomhed

Beskæftiger din virksomhed sig med fødevarer?
Greater Copenhagen …

30-03-2017: Stærke kommercielle kræfter til FFI


PRESSEMEDDELELSE30. marts 2017
Niels Hasselholm er efterhånden en garvet …

20-03-2017: Join the ScaleUp Food accelerator programme


Are you a food startup looking to develop and scale your business? And would …

25-01-2017: International start-up flytter til Aarhus

PRESSEMEDDELELSEFoulum den 25. januar 2017

Den canadiske fødevarevirksomhed …

05-01-2017: Mange flere munde skal mættes: Robotter kan hjælpe

Af Leif Nielsen, Branchedirektør, DI Fødevarer, og Per Kloster Poulsen, …

04-01-2017: Future Food Innovation-projekt solgt

PRESSEMEDDELELSEFoulum den 4. januar 2017
Serieiværksætteren Poul …