Future Food Innovation | Differentieringspulje projekter

  • Nordisk Tang

    Nordisk Tang

    Nordisk Tang ønsker at skabe øget opmærksomhed på tang som fødevare og forretningsmulighed - og samtidig at udvikle to nye produkter i tråd med den eksisterende produktportefølje.

  • Honning og voks

    Honning og voks

    OBC Biavls mål med dette projekt er at udvikle en ny separationsproces, der overflødiggør slyngningsprocessen - og sparer et spild på op til 4%.

  • Aurion

    Aurion

    Aurion er med støtte fra Future Food Innovation i gang med at undersøge mulighederne i at forarbejde og afskalle glutenfrie afgrøder som boghvede og hirse...

  • Hanegal A/S

    Hanegal A/S

    Hanegal er i gang med at udvikle færdigretter med samme høje kvalitet som resten af deres produktsortiment - økologiske og uden
    E-numre...

  • Ausumgaard

    Ausumgaard

    Ausumgaard ønsker med dette projekt at nytænke konceptet ’gårdbutik’, så der i produktudviklingsprocessen bliver inddraget mere innovation og flere eksperter...

  • Greenjoy

    Greenjoy

    Projektet Greenjoy fokuser på bedre udnyttelse af hvedegræs til superfood og udvikling af restprodukter til nye, innovative og sunde fødevarer af høj kvalitet...

  • Slagter Zacho

    Slagter Zacho

    Slagter Zacho vil med dette projektet gøre vildtkød uden hagl tilgængeligt i den danske detailhandel vha. et sporingssystem...

  • Pizzaflex Development A/S

    Pizzaflex Development A/S

    Pizzaflex Development A/S er i gang med at udvikle et bæredygtigt alternativ til de gængse papæsker, som anvendes til pizza i dag...

  • Møllerup Gods

    Møllerup Gods

    Møllerup Brands A/S under Møllerup Gods er i gang med at undersøge anvendelsen af hamp i en lang række fødevareprodukter, så de gode egenskaber og ernæringsmæssige gevinster bibeholdes...

  • AquaPri Denmark

    AquaPri Denmark

    Der er en række udfordringer ved produktion af kaviar, ikke mindst at den er meget sæsonpræget...

  • Aquapri Denmark - Sporbarhed

    Aquapri Denmark - Sporbarhed

    Aquapri producerer luksus-seafood til kunder over hele verden, blandt andet eksklusiv ørredrogn, som især efterspørges i Japan og Rusland.

  • Asiros

    Asiros

    Omdrejningspunktet for projektet er ekstrakt fra bær i Ribes-familien, som bl.a. omfatter stikkelsbær, solbær og ribs. På basis af denne forskning...

  • Dansk and

    Dansk and

    Andekød i hænderne på kreative kokke og en blog på nettet skal forvandle madspild til nye fødevaresucceser.

  • Dinner de Luxe

    Dinner de Luxe

    Som et nyt tiltag har de søsat projektet nemaftensmad.dk, som er et nyt og innovativt take away-koncept...

  • GenoSkan

    GenoSkan

    Sporbarhed på fødevarer er blevet vigtig for både producenter og forbrugere...

  • Hedens Blå Guld

    Hedens Blå Guld

    I årtusinder har de danske vilde blåbær bevokset vores hedesletter og højmoser. De har altid været i høj kurs pga. deres ekstremt høje indhold af gode stoffer.

  • Herrens Mark

    Herrens Mark

    Produktet er allerede i dag på hylderne i diverse helsekostbutikker, men dette projekt vil lave yderligere undersøgelser af rødkløverekstraktets virkninger...

  • Juice4you

    Juice4you

    Juice4you er et projekt, der har til formål at nytænke og simplificere den friskpressede juice. Juicen skal naturligvis være både bæredygtig og velsmagende, men den skal også have høj energieffekt...

  • KMC

    KMC

    Markedet for vegetabilske proteiner vokser globalt, og fire jyske kartoffelmelfabrikker satser på at få del i det ved at udvikle et nyt produkt: Kartoffelprotein.

  • KROMA

    KROMA

    Kroma A/S producerer maskiner til fiskeslagtning og er i dette projekt i gang med en maskine, som vil flytte den kapasitetsmæssige grænse for, hvad man hidtil har kunnet forvente af maskinel slagtning...

  • Løsning Maskinfabrik

    Løsning Maskinfabrik

    Madspild er en af de største udfordringer for professionelle køkkener i Danmark, og der eksisterer mange gode grunde til at arbejde for mindre madspild.

  • Mad & Folk

    Mad & Folk

    Det er nu blevet meget lettere at få lokalt producerede fødevarer i Region Midtjylland takket været Mad & Folks fødevareportal.

  • Moesgaard Meat

    Moesgaard Meat

    Moesgaard Meat er et so-slagteri, som ligesom andre soslagterier oplever at bi-produkterne fra slagtningen ofte anvendes til biogas og dyrefoder.

  • Ressourceoptimering i kølekæden

    Ressourceoptimering i kølekæden

    Ressourceoptimering i kølekæden for fødevarer, der sikrer, at virksomheder relateret til fødevareindustrien får de rette rammer for optimering af ressourceforbrug...

  • Snack Group

    Snack Group

    Snack Group udvikler og fremstiller forskellige snackprodukter og emballage til snacks.

  • Soy4you

    Soy4you

    Soy4yous første produkt er et naturligt 100% vegetabilsk alternativ til hakket kød. Det fås både i lys og en mørk udgave. Det er et produkt, der er lavet af sojabønner...

  • StockonDeals

    StockonDeals

    StockonDeals er en B-to-B online auktionsplatform, der faciliterer handel med overskudsvarer i alle EU-lande.

  • Wittrup Seafood

    Wittrup Seafood

    Wittrup Seafood er en af Danmarks største leverandører af ferske muslinger og producerer årligt omkring 4.000 tons, hvoraf størstedelen eksporteres til detailkæder i Europa...

  • Woodshade

    Woodshade

    Dette projekt har til formål at producere økologiske proteinbarer med specielle egenskaber, som henvender sig til blandt andet småtspisende, sportsudøvere...

  • Aarhus Universitetshospital

    Aarhus Universitetshospital

    Sundhedsfremmende appetit på livet har til formål at udvikle teknologiske og kommercialiserbare løsninger, som kan identificere og afhjælpe ernærings- og trivselsmæssige udfordringer på sygehuse...