Future Food Innovation | Erhvervsrettet ph.d.

  • Rødkløverpræparat til behandling af osteoporose

    Rødkløverpræparat til behandling af osteoporose

    Projektets formål et en optimering, standardisering og test af et rødkløver-præparat fremstillet med ønske om en høj og stabil...

  • Effekten af ​​polydextrose på tyktarmen

    Effekten af ​​polydextrose på tyktarmen

    Projektets formål er at udvikle effektive metabolomics-værktøjer til at belyse effekten af polydextrose på tarmens indhold af metabolitter.

  • Reducering af saltindholdet i ost

    Reducering af saltindholdet i ost

    Projektets formål er at undersøge effekten af reduceret saltindhold på gul og hvid osts struktur og tekstur...

  • Egenskaber af specifikke fraktioner af kartoffelprotein

    Egenskaber af specifikke fraktioner af kartoffelprotein

    Projektets formål er at undersøge hvordan fraktionering af kartoffelprotein påvirker de funktionelle egenskaber af de enkelte...

  • Overvågning af friskhed i færdigtpakkede fødevarer

    Overvågning af friskhed i færdigtpakkede fødevarer

    Projektets formål er udvikling af en ny og enkel analytisk metode til at fastslå den overordnede friskhed hos færdigtpakkede produkter.

  • Proteiner og bioaktive stoffer i bindevæv i kød

    Proteiner og bioaktive stoffer i bindevæv i kød

    Projektets formål er at undersøge hvad der sker i bindevævets proteiner, bl.a. collagen, under modning af kød...

  • Bioaktive stoffer i foder og deres indvirkning på kødkvalitet

    Bioaktive stoffer i foder og deres indvirkning på kødkvalitet

    Dette projekt samler og udbygger den viden, der ligger inden for hvordan bioaktive stoffer i foder kan...

  • Industri-forskningsnetværk

    Industri-forskningsnetværk

    Projektet omhandler design, implementering og forskningsmæssig evaluering af et virtuelt community, der...

  • Teksturen i mælkebaserede produkter

    Teksturen i mælkebaserede produkter

    Undersøgelser af, hvordan højintentiv ultralydsteknik kan forbedre spisekvaliteten af smør og blandingsprodukter samt...

  •  Urteandel i kvægfoder og nye mejeriprodukter

    Urteandel i kvægfoder og nye mejeriprodukter

    Urters betydning på mælkekvalitet med nye typer mejeriprodukter med optimeret fedtsyresammensætning med særligt fokus på...

  • Laktosereducerede mælkeprodukter

    Laktosereducerede mælkeprodukter

    Projektet tager udgangspunkt i et nyt produktkoncept med laktosefri/laktosereducerede mejeriprodukter