Future Food Innovation | Nye FFI projekter

  • Knold & Top

    Knold & Top

    Erik Tybirk arbejder med forædling af raps og har fundet ud at mindske mængden af bitterstoffer i raps. Raps med et lavt indhold af bitterstoffer kan bl.a. forædles videre til nye grøntsagstyper, og i dette projekt vil han færdigudvikle en ny, sund slags rapsbroccoli med glucosinolater, der har sygdomsforebyggende effekter.

  • Fine Nordic

    Fine Nordic

    Fine Nordic sælger vand fra nordens fineste kilder. De undersøger bl.a. vandets kvaliteter i forhold til fx renhed, TDS og pH. I Future Food innovation-projektet skal Fine Nordic i samarbejde med Nordic Water Institute undersøge forskellige egenskaber ved vandet, hvor der forskes i at forbedre fødevare- og atletperformance.

  • Alma by G

    Alma by G

    Alma by G producerer koldpressede højkvalitetsolier med fokus på konventionelle og økologiske rapsolier. Projektet involverer en ny fusionsolie, hvor kombinationen af en unik presseteknik og gode nordiske råvarer giver olien en balanceret og naturlig smag - uden at olien mister sine sundhedsfremmende egenskaber.

  • CPH Beverage

    CPH Beverage

    CPH Beverage servicerer horesta markedet med fadøl, specialøl og komplette postmix-løsninger til sodavand og frugtdrikke. De leverer en fleksibel totalløsning med de nyeste post-mix- og fadølsanlæg. I et fremtidsperspektiv ønsker virksomheden i højere grad at beskæftige sig med egne udviklede drikkevarer med et reduceret sukkerindhold.

  • Neat Meal

    Neat Meal

    Jacob og Christoffer har udviklet Neat Meal-platformen, hvorfra landsdækkende kokke kan hyres af private til at tilberede og servere måltider til private fester og arrangementer. Vha. projektet ønsker de at udvikle Neat Meal-konceptet yderligere med henblik på at skabe mere værdi for brugerne.

  • Nørrebrew

    Nørrebrew

    Nørrebrew har haft stor succes med deres koffeinrige læskedrik ”Maté Maté,” der er baseret på sydamerikansk Maté-te og produceret udelukkende på naturlige råvarer – og så er den økologisk. I projektet ønsker Nørrebrew at udvikle nye produkter, der kombinerer smag med andre interessante komponenter, som giver en ny oplevelse.