Future Food Innovation | Aktiviteter

EUs nye persondataforordning i øjenhøjde

Afholdes den 06-03-2018

Kom og få et overblik over, hvad din virksomhed skal have styr på inden den 25. maj 2018

Om små 100 dage træder de nye regler om databehandling i kraft. Uanset om du er iværksætter eller har en virksomhed med 200 ansatte, er det i princippet de samme basale krav, du skal forholde dig til, inden EUs nye persondataforordning træder i kraft.

Din virksomhed skal fremover kunne forklare og forsvare de persondata, som den ligger inde med. De nye regler indebærer også betydelige bøder, hvis din virksomhed ikke lever op til dem. Og der er stadigvæk mange virksomheder, der slet ikke er klar til at håndtere det nye regelsæt.

Derfor inviterer Agro Business Park i samarbejde med VIBORGegnens Erhvervsråd til en eftermiddag, hvor vi i samarbejde med EY, Erhvervsstyrelsen og Datatilsynet sætter fokus på, hvad du som minimum skal have styr på, og hvordan du kommer i gang.

Program

13:00-13:10 Velkomst og præsentation

13:10 - 14:10 EUs dataforordning i øjenhøjde
v/René Hasbo, Executive Director, EY Business Service

Reglerne kan virke komplicerede og bliver diskuteret i øst og vest. Vi giver et overblik over, hvad det er, du skal gøre, og hvordan du praktisk kan få styr på dataforordningen.

14:10-14:25 Kaffe og kage

14:25-15:25 PrivacyKompasset online test
v/Christina Toft Michelsen, Erhvervsstyrelsen, og Lene Kragelund, Datatilsynet

PrivacyKompasset er en gratis online test med 23 spørgsmål, der hjælper virksomheder i gang i forhold til EUs persondataforordning. Værktøjet giver et overblik over, hvilke data og processer man har styr på, og hvad man bør arbejde videre på.

PrivacyKompassets spørgsmål bliver stillet til Poul Larsen, ejer og direktør i firmaet Conterra

Conterra løser opgaver inden for jordbrugsrelaterede miljøadministration, landskabs,- og arealforvaltning samt kortlægger ressourcerne i Danmarks jordbund. Virksomheden modtager og behandler dagligt forskellige data. Conterra beskæftiger fire ansatte.

15:25- Afrunding og tak for i dag

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest fredag den 2. marts 2018 via NemTilmeld-linket her: https://agropark.nemtilmeld.dk/32/

Kontakt

Anna Grethe Jacobsen
Tlf. 8999 2500
agj@agropark.dk

 

Arrangører

 

Aktiviteter