Future Food Innovation | Aktiviteter

Særtilbud på ministand på Bite Copenhagen

Afholdes den 31-08-2018

Foto: Bite Copenhagen

Virksomheder der enten bor i, er medlemmer af eller samarbejder med Agro Food Park, Future Food Innovation, Danish Food Cluster og/eller Agro Business Park, har muligheden for at udstille på Bite Copenhagen, for blot 4.000 DKK ex. moms. Bite Copenhagen er en global business-to-business fødevareudstilling i Bella Centeret i København.

Bite Copenhagen foregår den 30. og 31. august 2018, og udstillingen er åben fra 10.00-18.00 begge dage. Du kan læse mere om Bite Copenhagen i de to filer - handout og Setting Tomorrow's Table.

Hver virksomhed får et højbord og en flot bagvæg, hvor man kan præsentere sine produkter/løsninger. Bagvæggen deles dog med andre virksomheder i dette særlige udstillingsområde med max. 20 stande. Der er naturligvis også mulighed for at opstille en roll-up. Torsdag den 30. i tidsrummet 14.00-16.00 skal dette særlige udstillingsområde, inkl. højbordene, bruges til speednetworking. Så senest 13.30 skal højbordene være fri for materiale, og der skal være plads til, at der kan stå op til fire personer rundt om bordet. Kl. 16.15 kan højbordet igen fungere som din/jeres stand. Det er helt oplagt, at du selv deltager i speednetworkingen. Se nedenfor.

Kontakt

Er du/I interesseret i en af disse stande, så kontakt i første omgang Community Manager Søren Madsen, Agro Food Park, på srma@agrofoodpark.dk eller mobil 21638846.

Betalingen for standen sker efterfølgende direkte til Bite Copenhagen.

Speednetworking på Bite Copenhagen

I samarbejde med med Danish Food Cluster, Future Food Innovation, Agro Business Park and Agro Food Park inviteres udstillende virksomheder og besøgende til to timers intens speednetworking. Speednetworkingen finder sted på udstillingsområdet den 30. august fra 14.00-16.00. Speednetworking er et effektiv redskab til at skabe personlig kontakt. Hvert møde varer få minutter, hvorefter du skifter bord og møder nye mulige samarbejdspartnere. Kom med dine aktuelle udfordringer, ideer, skuffeprojekter, viden og nysgerrighed for at møde potentielle samarbejdspartnere. Det er gratis at deltage for såvel udstillende virksomheder og besøgende på Bite Copenhagen, og der er max 80 pladser.

Du kan læse mere om speednetworkingen og tilmelde dig her

Udover speednetworking tilbyder Bite Copenhagen alle udstillere en række andre unikke arrangementer, i samarbejde med Eksportrådet, Copenhagen Cooking & Food Festival, Miljø- og Fødevareministeriet, Coop Crowdfunding, Partnerskabet for Offentlige Grønne Indkøb m.fl.

Der er altså god mulighed for at profitere med ny viden, nye kontakter og rådgivning.

Se mere på www.bitecopenhagen.dk.

 

Aktiviteter

31-08-2018: Særtilbud på ministand på Bite Copenhagen


Foto: Bite Copenhagen
Virksomheder der enten bor i, er medlemmer af eller …

06-09-2018: European Food Venture Forum 2018

We are pleased to announce that Tech Tour is returning to Aarhus for the 8th edition …