Future Food Innovation | Aktiviteter

Deltag i Beverage Day

Afholdes den 01-06-2018

Københavns Universitet (KU) Food Science afholder sammen med Bryggehøjskolen Beverage Day

Kom og få indblik i den nyeste forskning inden for gær, nye processer, fadlagring, aroma, oxidation og sammensætning af øl til mad. Dagen byder på oplæg, networking og afsluttes med en smagning af små retter fra Gastronomisk Legestue til forskellige øl.

Formålet med drikkevaredagen er at bringe folk fra drikkevareindustrien, fødevareforskere og studerende sammen for at skabe nye muligheder for samarbejde, der kan gavne både industri og videnskab. 

Det er gratis at deltage og tilmeldingen er åben.

Download programmet her

Hvor?

Københavns Universitet, SCIENCE
Thorvaldsensvej 40, Marble Hall
1871 Frederiksberg C

Hvornår?

Fredag den 1. juni 2018, kl. 10:00-17:00.

Tilmelding

Du tilmelder dig senest 15. maj 2018, kl. 09.00 via linket her: https://science.nemtilmeld.dk/13/

Yderligere information

Københavns Universitet, SCIENCE
+45 35331067
henha@food.ku.dk

 

 

Aktiviteter