Future Food Innovation | Miniworkshop på Food Festival

miniworkshop på Food Festival

På Food Festival fik nogle af gæsterne i år mulighed for at bidrage med værdifuld viden og indsigt i forbindelse med udviklingen af et nyt og innovativt fødevarekoncept. Det skete på Future Food Innovations miniworkshop, som blev gennemført fredag den 4. september 2015 i samarbejde med virksomheden PurePower og Erhvervsakademi Dania og desuden med hjælp fra fem studerende fra VIA University College Ernæring og Sundhed.

Konceptet, der er under udvikling, er helt nyt og banebrydende inden for kategorien energi- og proteinbarer og udspringer af et ønske om at tilbyde forbrugerne et naturligt alternativ til de industrielt fremstillede produkter, der kan købes i dag. Konceptet er en lav-selv-blanding bestående af en række gode råvarer, der gør det nemt for forbrugeren at lave protein- og energibarer hjemme i køkkenet med mulighed for at sætte sit helt eget præg herpå.

HVAD GIK DET UD PÅ?

På workshoppen fik deltagerne som de første lov til i praksis at afprøve det helt nye koncept, som virksomheden PurePower står bag, og efterfølgende deltog de i et interview sammen med fem andre festivalgæster. Her gav de feedback med hensyn til smag, kvalitet, tilberedning og meget mere, som efter workshoppen bliver anvendt i forbindelse med færdigudviklingen af konceptet.

 

 

 

YDERLIGERE INFORMATION

Gyda Bay
Innovationschef

Mail: gb@agropark.dk
Mobil: 2441 7262