Future Food Innovation | Strategiske partnerskaber

strategiske partnerskaber

Vi har igennem de sidste år arbejdet med at få en bedre forståelse for innovation i fødevareerhvervet i Danmark med henblik på at skubbe på en forandringsproces, der skal lede til mere nytænkning og dermed konkurrenceevne for danske fødevarevirksomheder.

Mere specifikt har vi undersøgt, i hvor høj grad modne virksomheder og iværksættere arbejder sammen i strategiske partnerskaber, og hvilke muligheder, men også udfordringer, der kan være forbundet med et sådan samarbejde. Det er der kommet nogle modeller, værktøjer og cases ud af, som du kan downloade herunder.

Læs rapporten ”Strategiske partnerskaber – jeres guide til innovativt samarbejde i fødevareklyngen”, som er en case-baseret guide med råd og tilgange til strategiske partnerskaber.

Se animationsfilmen, som beskriver, hvorfor åben innovation kan være vejen frem for danske fødevarevirksomheder, og hvordan man kan gribe strategiske partnerskaber an vha. ”SP modellen”.

Har du lyst til at få sat ansigter på store og små virksomheder samt facilitatorer, der har arbejdet med strategiske partnerskaber i praksis? Så se de tre korte film og få gode råd:

Bag projektet står Agro Food Park, Danish Food Cluster, Future Food innovation, IDEA Entrepreneurship Centre og det tidl. REG X begge fra Syddansk Universitet. Projektet er støttet af Industriens Fond.

 

 

Se animationsfilmen:Strategiske partnerskaber i fødevareklyngen - Hvorfor og hvordan?

 

Download rapporten: Strategiske partnerskaber – jeres guide til innovativt samarbejde i fødevareklyngen